ONLINE MAGAZINBÓL A KÖNYVKIADÁSig

A Hungarian Food Trip a magyar gasztronómia jó hírét hirdető online magazinnak indult, azonban az óriási érdeklődésnek köszönhetően idén könyv formájában is kiadják a magyar gasztronómiát és a belföldi turizmus elmaradhatatlan szereplőit azaz a vendégházakat népszerűsítő kiadványt – mesélte el Szabó Bálint a Hungarian Food Trip ötletgazdája.

Az online magazin a magyar gasztronómia és vendéglátás szerelmeseinek szól. Receptekkel és beszámolókkal a belföldi vendégházak világából. Magyarországon egészen sok kis vendégház, kúria van, ráadásul nem is egy képes olyan minőségi színvonalat nyújtani, ami prémium kategóriás élményt adhat a látogatóinak.

MAGYAR GASZTRONÓMIA ÉS VENDÉGLÁTÁS

A könyvben magyar ételek receptjeit és vendégházakat mutatnak be oly módon, hogy a belföldi vendégházak és kínálatuk adja az élmények alapját. A személyes tapasztalatokat felvonultató könyvből megízlelhetjük, megtapinthatjuk, átélhetjük az adott helyszínt és az általa kínált kulináris élvezeteket. A készítők célja, hogy olyan minőségi recepteket hozzanak, amelyek nem elrugaszkodottak és méltán tükrözik a magyar ízlésvilágot.

A könyvben borászatokat, vendégházakat, éttermeket, és azok ételeit is bemutatják az alkotók.

A kiadvány a nagyobb könyvházak kínálatában is szerepelni fog és várhatóan december 6-án kerül majd a polcokra. Ideális ajándékötlet lehet karácsonyra méghozzá nem csak az utazás szerelmeseinek.

ONLINE, OFFLINE KULINÁRIS ÉLVEZETEK

A könyv mellett videós tartalmak is születtek az anyaggyűjtés és a tapasztalatok rendszerezése során. Ennek köszönhetően online, a közösségi felületeken, Youtube csatornán is elérhetőek lesznek a Hungarian Food Trip hasznos bemutatói és receptjei egyaránt.