Grünwald Zsolttal a TravelExpert felelős szerkesztőjével beszélgettünk arról, hogy hol tart most a Travel Expert. Egyfajta visszatekintés az elmúlt időszakra és előretekintés is abba az irányba, hogy mi várható még. 

A TravelExpert létrehozásakor az a cél vezérelt bennünket, hogy hiteles és naprakész utazási információkkal lássuk el a közönségünket. Napról-napra jelennek meg újabb és újabb influenszerek, olyanok, akik utazásról kezdenek el beszélni. Ezek között vannak, akik értenek hozzá, de sajnos vannak olyanok is, akik csak inspirációt éreznek arra, hogy beszéljenek.

TravelExpert = hiteles információk szakértőktől

Nem nézhetjük tétlenül azt, hogy nagyon sok olyan dolog lát napvilágot, ami nem hivatalos vagy nem hiteles információ. Azt gondoltuk, hogy ha szakértők, tehát mi, akik az utazásban dolgozunk 10-20-30 összeadva mondjuk 100 éve, – nem igaz, hogy nem tudunk létrehozni egy olyan produkciót, egy olyan platformot, ahol folyamatosan és aktuálisan tudunk tájékoztatni. Azt gondoltuk, hogy akkor ennek adjuk meg a módját, tegyük fel egy szintre, legyen ez egy csodás környezetben a Hotel Mystery-ben létrehozva – mesélte Zsolt.

Négy utazási iroda fogott össze a Globus Travel, a Menta Travel az Utazzlastminute és a Zsolt által képviselt Travelgoo!  Így négyen hozták létre és finanszírozzák a TravelExpert-et. Az alkotók célja természetesen, hogy önfenntartó legyen és ezért is biztosítanak lehetőségeket, ha valaki szeretne reklámozni, vagy részt venni tartalommal, mint kvázi minden hasonló kereskedelmi produkcióban.

Minden adás emlékezetes, minden adásra jó bejönni és jó itt lenni, jó végigcsinálni a kollégákkal és élvezni ezt a környezetet, amit a Mystery Hotel nyújt. Nem is lehet elégszer megköszönni azt a vendéglátó gondoskodást, amit kapunk. Kávét, pogácsát – Judith kolléganőnk nagy kedvence ez a frissen sült pogácsa. Mindig itt van már csak ezért érdemes eljönni ide. Szóval rengeteg élmény van és biztos vagyok benne, hogy nagyon sok van még előttünk. Még nem értük el a célt, mindig van mit változtatni, de jó irányba haladunk, és most egy kis pályamódosítással rátérünk a cél irányába. Tartalmainkat Facebook-on és Instagramon, Youtube-on, illetve saját webolalunkon is követhetik.

A TravelExpert az utazónak szól, nekik készül

Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a legfőbb célunk az utazni vágyók elérése és támogatása. Azok, akik utaznak, nézzenek minket és találják meg azt a tartalmat, ami nekik fontos!

Ha tehát valakit követi a TravelExpert oldalát és feljön neki egy téma, lehet, hogy pont erről akart valamit megnézni vagy elolvasni, akkor megtalálja.

Mindezt fogyasztható tartalommal, hogy olyan embereket hívunk meg, akik tényleg értenek hozzá és tényleg hitelesen képviselik azt, amiről beszélnek – összegzett Zsolt.