Ha terasznyitás, akkor egy igazán különleges helyszín is megnyitotta kapuit április 29-én a város felett. Egy olyan tetőterasz, amely lélegzetelállító panorámával, ízletes ételekkel és különleges koktélokkal várja régi és új vendégeit.

A terasznyitás hírét követően nem is kellett sokat várni, hogy a vendégek újra benépesítsék a teraszt.

Tetőterasz, Garden Rooftop

A Mystery Hotel Sky Garden Rooftop  tetőterasz Budapest páratlan gyöngyszeme aprólékos, minden részletre kiterjedő előkészületek után, exkluzív elhelyezkedésének köszönhetően méltán pályázik a társasági élet új kedvenc helyszíne címre.

A tetőteraszon a neki otthont adó Mystery Hotel építészeti megoldásai köszönnek vissza. A luxus, a misztikum és ókori hangulatot idéző motívumok egyvelege páratlan hatást kelt, amelyet Budapest elképesztő látképe, a Nyugati Pályaudvar épülete csak tovább fokoz.

Bár a fellegekben

Déltől fél 10-ig különleges, két hetente/havonta megújuló koktél kínálat, ízletes bár ételek és egészen egyedülálló hangulat várja a látogatókat. A terasz és a bár elmúlt két évben elindult népszerűsége rendületlenül növekszik, amelyet a foglalások és a különböző csatornákon beeső megkeresések száma jól tükröz. Hétvégente rezidens DJ gondoskodik a remek hangulatról.

 A Mystery Skygarden Rooftop ideális választás pároknak, kisebb baráti társaságoknak és nagyobb csoportoknak egyaránt.

Tekintsd meg videónkat a helyről, ha pedig tetszett, akkor további érdekes és hasznos tartalmakért kövesd a Travel Expert – utazás szakértelemmel Youtube csatornáját!