Új turisztikai szolgáltatással bővült a belföldi programlehetőségek tárháza. A nyaralóhajózás mindenki számára elérhető, hajós jogosítvány és hajózási előképzettség nélkül kínál egészen egyedülálló programot.

A Tisza-tónál, a Felső-Tiszán, illetve a Bodrog folyón lehet igénybe venni az ún. nyaralóhajózást.

A tavaly indult, de sajnos a járvány miatt csonka szezonban végződött programlehetőség idén már májusban elérhetővé vált az érdeklődők számára. 

A Tisza-tóhoz illetve Tokajba tudnak bérelni a vendégek hajót – árulta el Böjte Csenge a MAHART PR, marketing és kommunikációs menedzsere.

Hajóbérlés, NYaralóhajózás, hajós utazás belföldön

A bérelhető hajókat hajóvezetői engedély nélkül, nagyjából másfél órás oktatást követően lehet használatba venni. Az oktatáson szakértők segítségével elsajátítható a manőverezés, a kikötés, a hajó vezetéséhez szükséges alapvető ismeretek. Igény esetén kapitány is velünk tarthat az útra, de erre szükség a legtöbb esetben egyáltalán nincsen.

A hajóbérlés különböző programokkal is bővíthető, folyamatban vannak tárgyalások arra vonatkozóan, hogy helyi szolgáltatókkal, termelőkkel közösen felejthetetlen programok is színesítsék a hajózást. Ilyenek lehetnek a biciklizés, dűlő túra, borkóstolás vagy akár strandolás.

Nyaralóhajók cégek, nagyobb csoportok számára

Többféle méretű hajók közül is választhatunk. 4, 6 és 8 fős hajók is a flotta részét képezik, ezek pedig további két fő számára megfelelő üléssel bővíthetők. Több hajó bérlésével akár nagyobb csoportok is jelentkezhetnek a hajós programokra. Ideális lehetőség céges csapatépítők, baráti társaságok, egyesületek számára, ha tartalmas, aktív és természetközeli időtöltést keresnek.

Bár a szezon elején járunk az érdeklődés mind a magyar, mind a külföldi vendégek részéről igen magas. A tavalyi elmaradt lehetőségek pótlására méltó lehet a 2021-es év.

bevezető kép forrása: https://www.nyaralohajozas.hu