Ha aktív pihenés, gasztronómiai élmények, sportolás vagy hamisítatlan horvátországi kalandok amire igazán vágyunk, akkor nem csak a tengerpartra kell hagyatkozzunk. Ha pedig a kettőt együtt szeretnénk, akkor nem kell választanunk, hogy ez vagy az.

Darai-Nagy Judit a Smart Travel ügyvezetője osztotta meg velünk tanácsait, hogy mégis milyen “okos” megoldásokkal hozhatjuk ki horvátországi nyaralásunkból a legtöbbet.

A lehetőségek tárháza Horvátországban is végtelen, egy 1 hetes nyaralás alatt is megtalálhatjuk a nyugodt pihenés és a mozgalmas, aktív élmények tökéletes egyvelegét. 

Horvátországban mindenki megtalálhatja a saját érdeklődési körének megfelelő időtöltést.

Aktív pihenés, merjünk megismerni

Ha olyan dolgokat keresünk, amelyeket nem igazán csinálunk itthon sem, például beiratkozunk egy főzőtanfolyamra, elmegyünk egy borkóstolóra, megismerkedünk egy adott régió sajátosságaival, akkor fokozhatjuk a nyaralás élményét. Ezek az élmények érzelmeket váltanak ki, és az emlékek az érzelmeken keresztül sokkal inkább beépülnek, megmaradnak az emlékezetünkben.

Utazás és gasztronómia kéz a kézben

Utazás során a helyi gasztronómia felfedezése talán az egyik legélvezetesebb teendő. A helyi ízek felfedezése segít közelebb kerülni egy adott nemzethez. Segít megismerni a kultúrát és az embereket is. 

Horvátországi kalandok

Oldja a feszültségeket, építi a kapcsolatokat. Merjünk belemerülni a helyi ízekbe és kinyílik a világ. Ne feledjük, hogy horvátországi kalandok csak az Adria partján várnak ránk.