Görögország és a görög szigetek népszerűsége töretlen a magyar utazóközönség körében. Egy utazási iroda egyszerűen nem teheti meg, hogy kihagyja azt a lehetőséget, hogy minél szélesebb portfóliót kínáljon az utazni vágyók számára, mesélte el Dr. Füri Mihályné Boglárka a Kartago Tours képviseletében.

Görögország egy a kihagyhatatlan desztinációk közül a Kartago Tours kínálatában, ahol gyakorlatilag minden elérhető. Rendelkeznek charter járatokkal, blocked seat helyekkel Zákinthosz, Rodosz és Kréta úti célok esetében, de akár más járatokra is tudnak helyeket foglalni.

Görögországi nyaralás? Már látszik a fény az alagút végén!

Ha valaki be van oltva, igazoltan átesett a betegségen, vagy rendelkezik antitest vizsgálatot igazoló eredménnyel, akkor Görögország tárt karokkal várja. További jó hír, hogy a védettségi igazolvánnyal rendelkező magyar utasoknak már nem kell hazaérkezést követően karanténba vonulniuk a világ bármely országából is érkezzenek.

Görög szigetek

A görög szigetek világa sokszínűségének köszönhetően ellenállhatatlan úti cél. Válasszuk a szárazföldet vagy a szigeteket, hófehér homokos vagy apró kavicsos tengerpartot, a csalódás esélye minimális. A vendégszeretet, a történelmi helyszínek, a gasztronómia, a csodás tengerpartok a családosok és kalandorok számára is ideális helyszínné teszik Görögországot.

Az utazási irodák szerepe felértékelődik, ha a szálláshely kiválasztására kerül sor. Segítségükkel az apartmantól a 4-5 csillagos szállodáig mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

További videókért kövesd a TravelExpert – utazás szakértelemmel Youtube csatornáját!