Az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolca egy érdekes, modern és meghökkentő négyévszakos fürdőkomplexum a barlangfürdő mellett. Be kell jönni, hiszen bár kívülről érdekes alakú, szürke színű, de belülről felejthetetlen látványt és élményeket nyújt – mesélte Németh Judit a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője.

Az egyedülálló fürdőkomplexum több, mint 5000 négyzetméter alapterületű, egy olyan hely, ahol a család minden tagja, az egészen kicsiktől a nagyszülőkig jól érezheti magát. Bár fürdőből a környéken jó pár található, az Ellipsum mindenképp megér egy próbát.

Ellipsum: fürdőélményt mindenkinek

Nem csak hagyományos fürdőzési lehetőségeket kínál, nem csak a hagyományos csúszdák és élményelemek elérhetőek itt, hanem például VR, azaz virtuális valóság szemüveggel is lehet a csúszdákon csúszni. Ez azt jelenti, hogy különböző programok közül lehet választani. Lehet a maják földjére lépni, a vízivilágba merülni, vagy sárkány hátán Miskolc nevezetességeit megtekinteni. Mindezt egy csúszdán lecsúszva, vízálló VR szemüvegben.

Ez az élmény gyermekek számára is elérhető, de korhoz és magassághoz kötött.

Időszakosan elérhető játék a szemüvegek töltési igénye miatt, azonban a csúszdák mindig használhatóak szemüveg nélkül, korlátlanul.

Barlangfürdő Miskolc

Relax elemek, jacuzzi, dögönyöző, mindenki számára megfelelő élményt nyújt. A külső medence gyakorlatilag egy kis tengerpart. Törekszünk arra, hogy mind a 23 fajta élményt kipróbálják a látogatók.

Barlangfürdőben a nagyszülők is megtalálhatják a számukra megfelelő szórakozási lehetőséget, vagy éppen gyógyászati lehetőségeket.

fotó: https://ellipsumfurdo.hu/