Taskár Tamás Európa egyik legnagyobb utazásszervezőjének a TUI magyarországi leányvállalatának vezetője számolt be az idei terveikről. Ezek között szerepel, hogy közvetlenül Budapestről induló charter járatokkal utazhatunk majd a török riviérára Antalyába, illetve Krétára.  A repülőjáratok Törökországba és Krétára újabb jelét adják annak, hogy lassan, de újra nyit a világ és beindulhat a turizmus.

Charterrel Budapestről – Repülőjáratok Törökországba

A TUI saját chartere mellett a SunExpress járataira is lehet majd helyet foglalni pénteki és vasárnapi indulással. Így nem csak 1 és 2 hetes, hanem 9 és 12 éjszakás utak is választhatók.

A Budapestről nem elérhető úti célokat továbbra is bécsi indulással lehet megközelíteni. A jellemzően autóval kiutazók kedvezményes parkolókártyát is vásárolhatnak a bécsi repülőtérre.

Könnyítések útlemondások, módosítások esetére

A TUI-nál bevezetett Flex Tarif szolgáltatásnak köszönhetően egy minimális összegért cserébe lehetőség van 14 nappal az utazás előtt indoklás és egyéb költségek nélkül törölni vagy módosítani a foglalást.

Nem csak kötbérmentesen lemondható a foglalás, hanem a pénzvisszafizetési garancia jóvoltából a Flex Tarif szolgáltatás díja is visszajár.

Utazási ajánlat elkészítése plusz díjért?

Németországban erre a piac már megérett és a gyakorlatban is alkalmazzák. A szakma presztízsét mutatja, hiszen komoly ismeretekkel rendelkező felkészült szakemberek személyre szabott ajánlatai mögött rengeteg befektetett munka és törődés rejtőzik.

Magyarországon bár változások vannak, egyelőre nem alkalmazzák az irodák.