Angyal Enikővel a Bükktől a Zemplénig és a Bükk Penthouse alapítójával és tulajdonosával beszélgettünk arról, hogyan merült fel az ötlet, hogy Miskolcon hozza létre az országban egyedülálló luxus, Bükk Penthouse nevű apartmant.

A Bükk Penthouse tulajdonképpen a Bükktől a Zemplénig utazási iroda belföldi üzletága, ami rövidtávú szállásadás kínál és belföldi kirándulásokat szervez kis létszámban. Az igény adott volt, hiszen az emberek nagy része a természethez közeli, sok programot kínáló desztinációkat kezdte el keresni.

Miskolci élmények, programok mindenkinek

A projekt fókuszában Miskolc áll, amely fekvését tekintve az Észak-magyarországi régió felfedezésére kiváló lehetőségeket biztosít. Tokja-Hegyalja, az Aggteleki cseppkőbarlang, Matyóföld vagy Abaúj területe, a Bükki Nemzeti Park a város határában, mind-mind megannyi programot és szórakozási lehetőséget kínál. A régiónak gazdag története és történelme van, ami elvarázsolja az ide érkezőket.

Ki kell használni ezt a kapacitást, amit Miskolc kínál. Nagyon nagy változások történtek a korábbi időszakhoz képest, már nem acélváros, hanem a “cél város”.

Közel 1000 éves múlttal rendelkezik Miskolc, ami a vasipar, nehézipar fellegvára volt a 20. század második felében, és ezt a korszakot nehéz levetkőzni, de minden megmozdulással az a cél, hogy felélesszük a hagyományokat, sztorikat, amik Miskolchoz kötődnek – emelte ki Enikő.

Bükk Penthouse Apartmanok Miskolcon

Jó minőségű belvárosi apartman létrehozása volt a fő cél. Nem is egy, hanem kettő lett belőle. Nem titkolt cél azt bizonyítani, hogy Miskolc nagyon igényes vendégeket is ki tud szolgálni.

Enikő a turizmusban eltöltött 20 éves nemzetközi tapasztalatai által gyűjtött inspirációt, ami ezekben az apartmanokban manifesztálódott. A Bükk Penthouse apartman tértől időtől független tér, ami kiváló hátteret nyújt egy miskolci hétvégéhez.

fotó: https://bukktolazemplenig.hu/