Az Avalon azért különleges, – és ezt még magunknak is nehezen fogalmaztuk meg, hogy mi egy hotel vagyunk, aminek van egy csodálatos parkja, vagy egy park vagyunk, aminek van egy nagyon jó szállodája. Egyrészt hotel vendégeket is várunk, ugyanakkor vannak olyan attrakcióink és szórakozási lehetőségeink, amivel a környékbelieket és az 1 napos kirándulást tervezőket is vendégül tudjuk látni – ismertette Tóth Eszter Anna az Avalon Resort & SPA kommunikációs és marketingigazgató.

A szállóvendégek is előszeretettel használják azokat a szolgáltatásokat, amelyek akár egy napos időtöltés esetén ide látogatóknak is megfelelőek lehetnek.

A gyermekes családok számára kifejezetten vonzó a szálloda, olyan attrakciókkal, mint például a Maya játszópark, ami 2500 négyzetméteres gyermek paradicsom olyan játék elemekkel, amihez még az anyukák és az apukák is kedvet kaphatnak.

Családi kikapcsolódás

Manapság egy családnak akkor igazi a pihenés, ha minden tagja ki tud kapcsolódni.

Az Avalon Resort & SPA pedig ezt tudja biztosítani. A gyermek jó helyen van addig, amíg anya és apa is pihen. Akár 5-6 éves gyermekek is önállóan közlekedhetnek, hiszen a zárt helyszínen biztonságban vannak, animátorok segítenek nekik és változatos programokat teremtenek számukra.

Nagyobb ünnepeken, hosszú hétvégéken, mint a Halloween most már másfél hetes programsorozatról beszélhetünk. Ilyenkor feldíszítve van a teljes park, programokkal, melyet a szállóvendégek örülnek ennek, hanem a külső vendégek is.

A Gokart Park és a Maya Játszóház is mindenki számára elérhető. Iskolák, osztálykirándulások is sűrűn látogatnak ide. A belső játszóház tavaly készült el, így télen is elérhető a Dzsungel játszóház, ahol 400 négyzetméteren, a legújabb legmodernebb játékokat próbálhatják ki a gyerekek.

Gokart és játszóházak egy helyen

A gyermekek különleges mozgásigényét teljes egészében kielégítik az Avalon által biztosított helyszínek. Valódi élményt lehet szerezni, sok esetben el sem akarják hagyni a parkot a látogatók.

Kiemelendő a kollégák munkája, amely számos visszajelzés alapján segítőkész, udvarias, előzékeny, azaz minden tekintetben professzionális.

Folyamatos fejlesztések

Az erdei szárny tavaly került átadásra, tavasztól vendégeket is fogad. Gyakorlatilag 15 darab új szoba épült, ami külön wellness részleggel, csendes, erdőre néző erkéllyel rendelkezik, szaunával, medencével.

fotó: https://avalonresort.hu/